Våra tjänster

Springsign Interior jobbar med hela inredningsprocessen från början till slut. Vi hjälper till med idéer och skisser, gör inköp och följer med till den slutgiltiga inredningen och stylingen. Vi jobbar med allt från en hörna i köket som känns tom till att fylla hela hem inför en försäljning. Ett vanligt uppdrag är att inreda en del av bostaden efter en renovering eller sätta en ny känsla och röd tråd i en bostad.

Det är din dröm…

Vi jobbar aktivt för att Homestaging och Homestyling ska vara tillgängligt och möjligt för alla. Innan vi börjar ett uppdrag ses vi för en konsultation. Där går vi genom vad uppdraget innebär. Vi gör en intervju med dig kring önskemål, färger, problemområden, känsla och stil. För oss är det av yttersta vikt att det är dina önskemål och drömmar som besannas. Har du bilder, klipp från tidningar eller annat för inspiration tittar vi jättegärna på detta!

Kollage och planer

Vi tar med oss alla insikter och inspiration från vårt möte och börjar arbetet med att ta fram moodboards och collage. Vi har avstämning så att du hela tiden känner att vi är på rätt väg. Beroende på budget och önskemål arbetar Springsign mycket med återbruk och befintligt möblemang – det vi kallar att förädla hemmet. Där det behövs ser vi till att välja ut möbler, belysning och detaljer med kvalité och hållbarhet i åtanke.  

helhetslösning – om du vill

Färdigställandet av inredningen kan göras på två sätt. Vill du göra den själv består vår slutleverans av all dokumentation du behöver såsom inköpsställen, möblerings- och belysningsskiss samt förslag på färgsättning. 

Vi erbjuder även möjlighet till en helhetslösning där Springsign gör alla inköp, ser till att leverantörer anländer samt inreder och stylar. 

Kontakta gärna oss för att höra mer! 

Hållbarhet, Återbruk och Kvalité genomsyrar allt vi gör!

Styla inför försäljning eller Inreda för dig själv?

Homestaging, Homestyling, Inredning och kanske till och med Renovering. Kärt barn har många namn. Springsign Interior jobbar efter en filosofi att oavsett vilket namn vi sätter på projektet är målet detsamma. Att överträffa våra kunders förväntningar och skapa ett hem eller miljö att trivas i. Du kanske inte får ihop helhetskänslan i hemmet eller känner att du får till ett mysigt barnrum. Vilka tapeter passar bäst i vardagsrummet tillsammans med den där gröna soffan. Frågorna kan vara många. 

Vi hjälper dig att finns din stil för att på ett enkelt sätt skapa en helhet utefter dina personliga behov och önskemål. 


HOMESTAGING

Se till att ha de allra bästa förutsättningarna inför försäljning av din bostad. Med vår tjänst Homestyling lyfter vi fram bostadens bästa egenskaper. Med hjälp av inredning som är anpassad efter din bostad samt tilltänkt målgrupp optimerar vi bostaden inför visning och försäljning. Vi ser också till att bostaden sticker ut i mängden och att en hemtrevlig känsla infinner sig när man kommer på visning.

Har du en tom bostad eller behöver byta ut befintligt möblemang? Springsign Interior möblerar upp och stylar upp objektet från grunden. Bostaden inreds och stylas med möbler, textilier, tavlor, dekoration, belysning, växter mm.

Observera att homestyling är avdragsgillt när du säljer din bostad.
Läs mer på
skatteverket.se 


KONSULTATION

Vill du utföra styling själv erbjuder vi stylingkonsultation. Vi ger dig tips och goda råd inför din försäljning – en så kallad visningskonsultation.

Med en stor erfarenhet av inredning och känsla för detaljer hjälper dig att ta fram det allra bästa med just din bostad, inför både fotografering och visning. Vårt mål är att din bostad ska ge det potentiella köparna ett så bra intryck som möjligt och attrahera så många som möjligt. Det lönar sig!

Träffa teamet på Springsign Interior 

INREDNING

I privata hem gäller det ofta att spegla hemmets ägare och skapa en lugn och inbjudande miljö. Du vill känna dig Välkommen hem oavsett om du bor i bostaden eller kommer på besök som en kär gäst. 

Springsign Interior vill hjälpa dig skapa en unik och personlig känsla utifrån din önskan och de förutsättningar som finns. 

Önskar du jobba med mycket nytt och göra en större förändring kan vi hjälpa till med allt från att ta fram nya ytskikt som golv och tapeter till möbler och nya detaljer. Vill du jobba med det befintliga möblemanget anpassar vi projektet efter det och plockar upp den röda tråden med mindre förändringar och nya inredningsdetaljer.  


Kontakta oss för att boka ett första möte!