VÅRa tjänster

Springsign Interior jobbar med hela inredningsprocessen från början till slut. Vi hjälper till med idéer och skisser, gör inköp och följer med till den slutgiltiga inredningen och stylingen. Vi jobbar med allt från en hörna i köket som känns tom till att fylla hela hem inför en försäljning. Ett vanligt uppdrag är att inreda en del av bostaden efter en renovering eller sätta en ny känsla och röd tråd i en bostad.

STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Se till att ha de allra bästa förutsättningarna inför försäljning av din bostad. Med vår tjänst Homestyling lyfter vi fram bostadens bästa egenskaper. Med hjälp av inredning som är anpassad efter din bostad samt tilltänkt målgrupp optimerar vi bostaden inför visning och försäljning. Vi ser också till att bostaden sticker ut i mängden och att en hemtrevlig känsla infinner sig när man kommer på visning.

Har du en tom bostad eller behöver byta ut befintligt möblemang? Springsign Interior möblerar upp och stylar upp objektet från grunden. Bostaden inreds och stylas med möbler, textilier, tavlor, dekoration, belysning, växter mm.

Observera att homestyling är avdragsgillt när du säljer din bostad. Läs mer på  skatteverket.se 


INREDNINGSUPPDRAG

I privata hem gäller det ofta att spegla hemmets ägare och skapa en lugn och inbjudande miljö. Du vill känna dig Välkommen hem oavsett om du bor i bostaden eller kommer på besök som en kär gäst. 

Springsign Interior vill hjälpa dig skapa en unik och personlig känsla utifrån din önskan och de förutsättningar som finns. 

Önskar du jobba med mycket nytt och göra en större förändring kan vi hjälpa till med allt från att ta fram nya ytskikt som golv och tapeter till möbler och nya detaljer. Vill du jobba med det befintliga möblemanget anpassar vi projektet efter det och plockar upp den röda tråden med mindre förändringar och nya inredningsdetaljer.


HÅLLBARHET, ÅTERBRUK OCH KVALITÉ GENOMSYRAR ALLT VI GÖR