Vad händer när två likasinnade med brinnande intresse för inredning möts?
 

Jo, de startar sin resa tillsammans i skolbänken där de skolar om sig till inredare. Resten är som man säger historia….

VI ÄR SPRINGSIGN INTERIOR

Springsign Interior drivs av Ann-Charlotte och Anna. Vi är båda utbildade inredare som brinner för färg och form. Olika men ändå lika kompletterar vi varandra otroligt fint. Där den ena kör bromsar den andra. Vi är dock rörande överens om ett par saker. Vi vill överträffa våra kunders förväntningar i alla lägen och vi vill ha kul när vi gör det. Den inställningen genomsyrar allt vi gör. 

VÅR VISION 

Vår vision är enkel – vi vill med ett hållbart och långsiktigt tänk förädla hem att må bra i – för alla. Med det menar vi att vi alltid utgår från befintliga möbler och inredning. Vårt mål är att INTE slänga allt och bara köpa nytt. Med din dröm, vision och budget som utgångspunkt ser vi till att använda allt som går, rekommendera inköpsställen vi vet håller måttet och skapa en inredning som du kommer trivas i länge! 


Ann-Charlotte:

Följde passionen från mediabranschen

Jag är en person som gillar att bygga relationer både privat och på jobbet. Jag försöker vara positiv och glad och jag tror att jag uppfattas av min omgivning som trevlig och social. Jag är målinriktad och vill framåt i strävan efter att göra saker bättre. Att vara i ständig utveckling är det bästa jag vet. 

Jag har i 25 år arbetat i säljande positioner i mediebranschen men passionen kring inredning blev alltför stor och beslöt mig för att starta bolag. Det tog mig 20 år att våga och är så tacksam över att jag vågade kliva av och slänga mig ut. Att kunna leva på sin kunskap är lärorikt och härligt.

När jag träffade Anna på utbildningen till inredare hade jag företaget men kände direkt att jag ville få med Anna på min resa framåt. Att hon tackade ja och att jag nu får möjlighet att driva företag med Anna är fantastiskt. Så tacksam och glad över att våra vägar korsades för 3 år sedan. Vart resan tar slut är det ingen som vet men att den kommer bli lång, utvecklande och produktiv är givet. Vi kompletterar varandra perfekt! 

VAD HAR DU FÖR INREDNINGSDRÖMMAR?


Anna:

Lämnade IT och Telecom

Jag är en väldigt positiv och social person som försöker se allting från den ljusa sidan. Jag tycker det är spännande med olika typer av människor och personligheter. Alla bär på sin egen historia och det gillar jag. Som person är jag ordningsam och vill alltid ha koll på läget, samtidigt som jag är väldigt impulsiv och flexibel. Jag är lite av en kontrast till mig själv på flera plan men det är mina styrkor som jag idag har lärt mig att balansera för att aldrig missa en möjlighet men ändå ta mig an utmaningen med struktur och planering. 

Min tidigare karriär finns inom sälj både i IT och Telekombranschen. Jag trivdes bra med både sälj och teknik men har någonstans alltid haft en dröm om annat. Jag har kreativ sida och alltid varit intresserad av färg och form inom både kläder och inredning. Jag har tidigare målat en del, även om tiden för det aldrig riktigt funnits. Efter 3 föräldraledigheter och 40-åsdagen passerad så  började jag fundera på allvar vart jag ville vara om 10 år. Det blev dags för drömmen!

Jag började plugga till inredare/stylist med lite oklar framtid – här kommer min spontana sida in. Men det kändes så rätt från början. Och där hittade jag Ann-Charlotte! Vi klickade och ganska snart fick jag frågan av Ann-Charlotte, som redan startat Springsign Interior, om jag ville köpa in mig i bolaget. Svaret var solklart JA! Och sen ett par år är vi partners och driver företaget tillsammans.  


Vårt Team

Kontaktuppgifter direkt till vårt team! 

Ann-Charlotte Wester

Stylist & Inredare

0702 79 90 77

Grundare och delägare i
Springsign Interior.
Ann-charlotte bor i Enköping och jobbar i hela Stockholmsområdet

Anna Skott

Stylist & Inredare

anna@springsigninterior.se

0707 46 11 71

Delägare i Springsign Interior.
Anna bor i Upplands Väsby och jobbar i hela Stockholmsområdet