VÅRA TJÄNSTER

När du vill inreda eller förnya ditt hem eller kontor

Inredningshjälp från början till slut, från ideér, inköp till leverans och styling

Du kanske inte får ihop helhetskänslan i hemmet. Eller hur skapar man ett mysigt sov eller barnrum. Vilka tapeter passar bäst i vardagsrummet, tillsammans med den gröna soffan. Frågorna kan vara många. Vi hjälper dig att finna din stil för att på ett enkelt sätt skapa en helhet utefter dina personliga behov och önskemål.

Inredningsuppdraget börjar hos kund med en gratis konsultation. Uppdraget börjar med ett besök i den lokal eller bostad som uppdraget gäller. På plats går vi tillsammans igenom vad uppdraget gäller, därefter intervjuar vi dig kring önskemål om funktioner, färger, problemområden, känsla och stil. Du får gärna visa bilder som inspirerar.

Slutleverans till dig består av inspirationskollage, inköpslista med produktbilder och länkar till inköpsställen, möblerings- och belysningsskiss över lokalen/rummet samt färgsättningsförslag

Springsign Interior erbjuder även möjligheten till en helhetslösning, där Springsign Interior gör alla inköp, ser till att leveranser anländer, samt stylar upp bostaden. Målet är att erbjuda inredningshjälp från början till slut. 

När du vill visa din bostad från sin bästa sida inför en försäljning.

Kärt barn har många namn. Homestyling, även kallat homestaging, handlar om att framhäva de största fördelarna med din bostad för den tilltänkta målgruppen.

Målet är att ge dig som kund de bästa förutsättningarna för att lyckas göra en så bra bostadsaffär som möjligt. Att sälja sin bostad är en av de största och viktigaste affärer vi gör i livet. Med tjänsten Homestyling lyfter Springsign Interior fram bostadens bästa egenskaper med hjälp av inredning som är anpassad efter uppdragsgivarens objekt samt tilltänkt målgrupp. Springsign Interiors ambition är att objektet sticker ut i mängden och att den spekulanten känner sig välkommen hem dvs. ett hem att trivas i.

Observera att homestyling är avdragsgill när du säljer din bostad. Läs mer på skatteverket.se

"Utgifter för homestaging inför en visning får normalt anses vara en avdragsgill försäljningsutgift vid kapitalvinstberäkningen till den del utgifterna avser"

Homestaging 

Har du en tom bostad eller behöver byta ut befintligt möblemang möblerar Springsign Interior upp och stylar objektet från grunden. Bostaden inreds och stylas med möbler, textilier, tavlor, dekoration, belysning, växter m.m

Homestyling

Vårt mål är att ge dig som kund de allra bästa förutsättningarna göra en så bra bostadsaffär som möjligt. Med tjänsten Homestyling lyfter vi fram bostadens bästa egenskaper med hjälp av inredning som är anpassad efter din bostad samt tilltänkt målgrupp. Vi ser samtidigt till att bostaden sticker ut i mängden och att man får en hemtrevlig känsla när man stiger in på visning. I försäljningen av bostaden är annonsen lika viktigt som första intrycket vid visningen

Kontakta oss för prisförslagKonsultation, från enbart tips till mer detaljerad rådgivning beroende på behov och förutsättningar

Vill du utföra styling själv erbjuder vi även stylingkonsulation. Vi ger dig tips och goda råd inför din försäljning - en s. k. visningskonsultation. Med stor erfarenhet av inredning och känsla för detaljer hjälper dig att ta fram det allra bästa med just din bostad, inför både fotografering och visning. Vårt mål är att din bostad ska ge de potentiella köparna ett så bra intryck som möjligt och attrahera så många som möjligt. Det lönar sig!

Kontakta oss för prisförslag

VÅRT TEAM

Ann-Charlotte Wester

Inredare / Stylist

Anna Skott

Inredare Stylist


Mira & Svea

Sidekick & bärhjälp


Anne-Lie Ek

Inredare Stylist