om oss
Vi ÄR Springsign Interior

Springsign Interior drivs av Ann-Charlotte och Anna. Vi är båda utbildade inredare som brinner för färg och form. Olika men ändå lika kompletterar vi varandra otroligt fint. Där den ena kör bromsar den andra. Vi är dock rörande överens om ett par saker. Vi vill överträffa våra kunders förväntningar i alla lägen och vi vill ha kul när vi gör det. Den inställningen genomsyrar allt vi gör. 

Ann-Charlotte

Jag är en person som gillar att bygga relationer både privat och på jobbet. Jag försöker vara positiv och glad och jag tror att jag uppfattas av min omgivning som trevlig och social. Jag är målinriktad och vill framåt i strävan efter att göra saker bättre. Att vara i ständig utveckling är det bästa jag vet. 

Jag har i 25 år arbetat i säljande positioner i mediebranschen men passionen kring inredning blev alltför stor och beslöt mig för att starta bolag. Det tog mig 20 år att våga och är så tacksam över att jag vågade kliva av och slänga mig ut. Att kunna leva på sin kunskap är lärorikt och härligt.

När jag träffade Anna på utbildningen till inredare hade jag företaget men kände direkt att jag ville få med Anna på min resa framåt. Att hon tackade ja och att jag nu får möjlighet att driva företag med Anna är fantastiskt. Så tacksam och glad över att våra vägar korsades för 3 år sedan. Vart resan tar slut är det ingen som vet men att den kommer bli lång, utvecklande och produktiv är givet. Vi kompletterar varandra perfekt! 


Anna

Jag är en väldigt positiv och social person som försöker se allting från den ljusa sidan. Min tidigare karriär finns inom sälj både i IT och Telekombranschen. Jag trivdes bra med både sälj och teknik men har någonstans alltid haft en dröm om annat. Jag har kreativ sida och alltid varit intresserad av färg och form inom både kläder och inredning. Jag har tidigare målat en del, även om tiden för det aldrig riktigt funnits. Efter 3 föräldraledigheter och 40-åsdagen passerad så  började jag fundera på allvar vart jag ville vara om 10 år. Det blev dags för drömmen!

Jag började plugga till inredare/stylist med lite oklar framtid – här kommer min spontana sida in. Men det kändes så rätt från början. Och där hittade jag Ann-Charlotte! Vi klickade och ganska snart fick jag frågan av Ann-Charlotte, som redan startat Springsign Interior, om jag ville köpa in mig i bolaget. Svaret var solklart JA! Och sen ett par år är vi partners och driver företaget tillsammans.