VÅRA TJÄNSTER

Inredningsuppdrag

Kunden kanske inte får ihop helhetskänslan i hemmet. Eller hur skapar man ett mysigt sov eller barnrum. Vilka tapeter passar bäst i vardagsrummet, tillsammans med den gröna soffan. Frågorna kan vara många. Jag hjälper mina uppdragsgivare att finna sin stil, att på ett enkelt sätt skapa en helhet utefter kundens personliga behov och önskemål. Kunden erhåller inredningsförslag, inspirationskollage, förslag på möblering, färgsättning samt inköpslista och åtgärdsplan för berörda rum.

Springsign Interior vill även erbjuda möjligheten till en helhetslösning, där Springsign Interior gör alla inköp, ser till att leveranser anländer, samt stylar upp bostaden. Målet är att erbjuda inredningshjälp från början till slut. 

Konsultation 

Vill du utföra styling själv erbjuder vi även stylingkonsulation. Vi ger dig tips och goda råd inför din försäljning - en s. k. visningskonsultation. Med stor erfarenhet av inredning och känsla för detaljer hjälper dig att ta fram det allra bästa med just din bostad, inför både fotografering och visning. Vårt mål är att din bostad ska ge de potentiella köparna ett så bra intryck som möjligt och attrahera så många som möjligt. Det lönar sig!


Homestyling / Homestaging

Kärt barn har många namn. Homestyling, även kallat homestaging, handlar om att framhäva de största fördelarna med din bostad för den tilltänkta målgruppen.

Målet är att ge dig som kund de bästa förutsättningarna för att lyckas göra en så bra bostadsaffär som möjligt. Att sälja sin bostad är en av de största och viktigaste affärer vi gör i livet. Med tjänsten Homestyling lyfter Springsign Interior fram bostadens bästa egenskaper med hjälp av inredning som är anpassad efter uppdragsgivarens objekt samt tilltänkt målgrupp. Springsign Interiors ambition är att objektet sticker ut i mängden och att den spekulanten känner sig välkommen hem dvs. ett hem att trivas i.

VÅRT TEAM

Ann-Charlotte Wester

Inredare / Stylist

Anna Skott

Inredare Stylist


Mira

Sidekick & bärhjälp