VAR sak har sin PLATS

Ett rörigt hem påverkar dig mer än du tror. Bland annat har du ett ständigt stresspåslag som påverkar din koncerntrationsförmåga negativt. 

Med den digitala inredningstjänsten Var sak har sin plats hjälper jag dig att skapa ett harmoniskt och hållbart hem. Med plats för det liv som levs där!

FÅ ETT HARMONISKT HEM

En helt digital process från längtan till ett harmoniskt hem, i din takt.

1.

Uppstart

Nuläget. Innan vårt första digitala möte skickar jag ut ett frågeformulär där du svarar på frågor kring ert liv hemma, vilka färger du gillar, vad som inte fungerar just nu, budget osv. 

Därefter kommer det jobbigaste i hela processen. Ett möte med videokameran på där jag får ta del av ditt hem, precis såsom det är. Jag har sett allt.


2.

Moodboard

Utifrån dina svar och ditt hem tar jag fram ett moodboard. Ett moodboard är ett sätt att visualisera en känsla och stämning med inspirationsbilder på rum, färger, detaljer som linjerar med det jag uppfattat att du längtar efter att leva i. Detta är inte en inköpslista, utan ett visuellt verktyg för oss att sätta färg på det du vill ha.

3.

Presentation

Vi går tillsammans igenom mitt förslag där jag visar möblering och detaljerad produktlista med bilder, beskrivning och inköpslista. Det här sker digitalt.

Har du ändrat dig (det händer) eller vi missförstått varandra (det händer också) så har du möjlighet att informera mig om detta nu.

När vi är överens skickar jag över inköpslistan och planritning.

4.

Uppföljningsmöte

Det kan ta år att bli klar med sin inköpslista. Och det är helt OK och i sin ordning. Intentionen med inredningsuppdraget är att skapa en hållbar och tidlös inredning som ska stå sig i många år.

Efter tre månader ses vi digitalt igen och stämmer av nuläget. 

   

Kontakta MIG för att boka in tjänsten

Hur kunde det bli så här?

Många upplever det jobbigt och nästan pinsamt att bjuda hem vänner eller familj på kaffe för att hemmet inte ser ut såsom du skulle vilja. Motivationen eller orken finns inte där för att hålla hemmet i det skick som du ser framför dig.

Ett hem är inte ett statiskt museum, det levs ett liv i hemmet som ständigt är i förändring. Som inredare hjälper jag dig att skapa ett hem som följer med i livets dans. Där det finns en plats för var sak.  


Några ord från harmoniska hem

Det är en känslosam resa att ta sig från ett oorgansierat nuläge till sitt drömhemsläge som ibland tar flera år. Läs gärna om några kunder som vandrat vägen innan dig. 

”För mig är inte inredning så viktigt, men ordning och reda längtar jag efter. Efter Springsigns hjälp är mitt hem mycket mer tirvsamt och det är lätt för mig och barnen att lägga tillbaka våra saker på rätt plats. Jag är glad över den nya energin jag har fått i ett hem med ordning, dag efter dag, årstid för årstid. Du kommer inte bli besviken.”

Nadia

Var sak har sin plats

”Att sätta igång inredningen hemma som ett projekt har vi inte lyckats med på egen hand. Men så en dag hände det, när vi tog hjälp av Springsign. Det blev MYCKET BÄTTRE än jag trodde. Vi får ständigt komplimanger för möbler och färgval. Det är oväntat roligt med all uppmärksamhet som hemmet får.”

Anna

Var sak har sin plats

”Jag längtade efter att få hemmet att hänga ihop i samma stil.”

Jonnah

Var sak har sin plats 

Lugn, jag har sett allt

Att visa upp sitt röriga och oorganiserade hem är känsligt och sårbart. Jag har jobbat med att hjälpa människor att få trivsamma hem sedan 2018. Efter att ha besökt hundratals hem har jag insett att människan i dagens samhälle längtar efter ett harmoniskt och vackert hem men verkligheten är den motsatta. I de hem jag har tagit del av finns det väldigt mycket saker, allt ifrån kläder, sportutrustning, leksaker till tekniska prylar som inte har någon plats att förvaras på utan hamnar mitt i vardagen. 

Läs mer om mig här


Din investering

 

1 rum

7 000 kr

Vardagsrum, hallen eller kanske sovrummet. Låt oss börja med det rum som känns viktigast just nu. 


REKOMMENDERAS

3 rum

18 000 kr

I det här paketet får du hjälp med tre rum eller avdelningar i en öppen planlösning. 

 

Hem

30 000 kr

Hem upp till 6 rum  i harmoni får du med det här paketet.

Jag är värd att ha ett organserat hem!

VÄLKOMMEN HEM TILL MIG!

Att komma hem till ett organiserat och vackert hem ger dig och din familj en möjlighet att landa och återhämta sig efter dagens intryck och aktiviteter. Tänk så skönt att kunna öppna dörren på vid gavel när en granne kommer förbi en torsdagskväll och lätt bjuda in henne på en kopp te. Utan att bli stressad över röran.

Ge dig själv en mjuk vardag med bättre återhämtning och fler stressfria besök i ditt lugna och harmoniska hem. Det är du värd. 


VAD ÄR INREDNING?

I korta drag kan man säga att färgsättning, möbler, belysning, förvaring och inredningsdetaljer ingår i ett inredningsuppdrag. Gränsen till renovering går vid byggnation och fasta installationer (ex garderobssystem, kökskåp och ändrar planlösning). Renovering ingår inte i Var sak har sin plats. 

MÅSTE JAG KÖPA NYA MÖBLER?

I korta drag kan man säga att färgsättning, möbler, belysning, förvaring och inredningsdetaljer ingår i ett inredningsuppdrag. Gränsen till renovering går vid byggnation och fasta installationer (ex garderobssystem, kökskåp och ändrar planlösning). Renovering ingår inte i Var sak har sin plats. 

ÄR DET DYRT ATT KÖPA INREDNINGSHJÄLP?

Att ekonomiskt prioritera att investera i inredning kan kännas läskigt. Alla vet ju att inredning kan vara dyrt och exklusivt. Som tur är finns det alternativ. 

För att du ska känna en trygghet i din ekonomi har jag valt att ha fasta priser. Min affärsmodell gynnas inte av att du köper in en massa nya möbler. Alla inköp sköter du själv utifrån den inköpslista du får av mig, i den takt du själv vill (och plånboken tillåter) . Jag strävar efter att återanvända så mycket som möjligt av dina möbler. 

TAR DET LÅNG TID?
Från uppstart till presentation brukar det ta 2 till 3 veckor. Det beror delvis på hur snabb du är på att svara på frågor och tillgänglig för möten. Inköpsprocessen ligger helt på dig. De flesta tar flera månader på sig att bli klara med alla inköp. Det är upp till dig!
BLIR INREDNINGEN I MIN STIL?
Jag utgår från dig, din nuvarande inredning och dina önskemål när jag skapar din inköpslista. Varje hem är unikt, och ditt kommer att bli anpassat efter dig. Min intention

Min intention är att skapa hållbar och tidlös inredning som kommer att stå sig och ge glädje under många, många år.