inredning som följer din dröm

Jag jobbar aktivt för att det ska vara tillgängligt och möjligt för alla att anlita inredare. Innan vi börjar ett uppdrag ses vi för ett digitalt möte. Där går vi genom vad uppdraget innebär. Jag gör en intervju med dig kring önskemål, färger, problemområden, känsla och stil. För mig är det av yttersta vikt att det är dina önskemål och drömmar som besannas. Har du bilder, klipp från tidningar eller annat för inspiration tittar jag jättegärna på detta!

Läs mer om konsultation!

Läs mer om inredninghjälp!

”För dig som vill inreda själv men
behöver lite hjälp att komma vidare
och få ihop den röda tråden”

Konsultation

Konsultationen innebär ett digitalt möte i ditt hem där du får möjlighet till rådgivning. Här bollar vi dina tankar och ideer.
Många gånger kan en konsultation räcka för att du ska kunna ta dig vidare i ditt projekt.

 
Digital konsultation: 3500 kr ink. moms


kollage och återbruk

Jag arbetar väldigt visuellt med moodboards och inspirationscollage. Under ett projekt har vi avstämningar så att du hela tiden känner att jag är på rätt väg. Beroende på budget och önskemål arbetar Springsign mycket med återbruk och befintligt möblemang – det kallar jag att förädla hemmet. Där det behövs ser jag till att välja ut möbler, belysning och detaljer med kvalité och hållbarhet i åtanke. 

helhetslösning

Färdigställandet av inredningen kan göras på två sätt. Vill du göra den själv består min slutleverans av all dokumentation du behöver såsom inköpsställen, möblerings- och belysningsskiss samt förslag på färgsättning. 

Jag erbjuder även möjlighet till en helhetslösning där Springsign gör alla inköp, ser till att leverantörer anländer samt inreder och stylar. 

Kontakta mig gärna för att höra mer! 


”För dig som inte kommer vidare själv

och vill ha hjälp från början till slut”

Inredningshjälp

Jag börjar alltid med ett första möte hos er eller  online där vi går igenom vad du behöver hjälp med och hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang med nya möbler och inredningsdetaljer, eller om du vill skapa ett helt nytt hem. Jag gör en analys utifrån ditt nuvarande hem, dina önskemål och bostadens förutsättningar, jag tar mått och diskuterar din tänkta budget.

Därefter får du en offert på arbetskostnad för att ta fram förslag baserat på ditt behov.

Detta ingår:

Möte

Jag börjar alltid med ett möte hos dig eller online. Jag behöver höra om dina tankar och idéer samt se ditt hem. Ta gärna lite tid innan och leta upp bilder, klipp eller annan inspiration som du gillar. Det är ett jättebra sätt att hitta inspiration kring vad din vision är med inredningen. 

Kollage och Moodboard

Jag skapar ett kollage för att ge dig en känsla av vilken färgskala, material och stil jag tänker oss för projektet. 

Jag tar också fram en moodboard med konkreta förslag på möbler och inredning för varje yta eller rum. 

Planskiss och produktlista

Jag ritar upp en planskiss för ytan eller rummet där jag tydligt visualiserar hur jag tänkt möblering och placering. 

Du får också en detaljerad produktlista med bilder beskrivning och inköpsställen. 

Presentation

Givetvis presenterar jag hela förslaget i detalj så att du får möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter. Vi går tillsammans genom alla detaljer så att du har full koll på allt i förslaget. 

Tilläggstjänst – all inclusive

Vill du även få hjälp med att göra alla inköp eller att jag på plats stylar din bostad för att skapa den känsla vi har rekommenderat i möbler och inredning, så hjälper jag gärna till även med detta.

Vill du veta mer?