inredning som följer din dröm

Vi jobbar aktivt för att det ska vara tillgängligt och möjligt för alla att anlita inredare. Innan vi börjar ett uppdrag ses vi för en konsultation. Där går vi genom vad uppdraget innebär. Vi gör en intervju med dig kring önskemål, färger, problemområden, känsla och stil. För oss är det av yttersta vikt att det är dina önskemål och drömmar som besannas. Har du bilder, klipp från tidningar eller annat för inspiration tittar vi jättegärna på detta!

kollage och planer

Vi tar med oss alla insikter och inspiration från vårt möte och börjar arbetet med att ta fram moodboards och collage. Vi har avstämning så att du hela tiden känner att vi är på rätt väg. Beroende på budget och önskemål arbetar Springsign mycket med återbruk och befintligt möblemang – det vi kallar att förädla hemmet. Där det behövs ser vi till att välja ut möbler, belysning och detaljer med kvalité och hållbarhet i åtanke. 

helhetslösning

Färdigställandet av inredningen kan göras på två sätt. Vill du göra den själv består vår slutleverans av all dokumentation du behöver såsom inköpsställen, möblerings- och belysningsskiss samt förslag på färgsättning. 

Vi erbjuder även möjlighet till en helhetslösning där Springsign gör alla inköp, ser till att leverantörer anländer samt inreder och stylar. 

Kontakta gärna oss för att höra mer! 


Vill du veta mer?