inredning som följer din dröm

Vi jobbar aktivt för att det ska vara tillgängligt och möjligt för alla att anlita inredare. Innan vi börjar ett uppdrag ses vi för ett möte. Där går vi genom vad uppdraget innebär. Vi gör en intervju med dig kring önskemål, färger, problemområden, känsla och stil. För oss är det av yttersta vikt att det är dina önskemål och drömmar som besannas. Har du bilder, klipp från tidningar eller annat för inspiration tittar vi jättegärna på detta!

Läs mer om konsultation!

Läs mer om inredninghjälp!

”För dig som vill inreda själv men
behöver lite hjälp att komma vidare
och få ihop den röda tråden”

Konsultation

Konsultationen innebär ett möte i ditt hem där du får möjlighet till rådgivning. Här bollar vi dina tankar och ideer.
Många gånger kan en konsultation räcka för att du ska kunna ta dig vidare i ditt projekt.

Fast pris: 3500 kr ink. moms 
Digital konsultation: 2500 kr ink. moms


kollage och återbruk

Vi arbetar väldigt visuellt med moodboards och inspirationscollage. Under ett projekt har vi avstämningar så att du hela tiden känner att vi är på rätt väg. Beroende på budget och önskemål arbetar Springsign mycket med återbruk och befintligt möblemang – det vi kallar att förädla hemmet. Där det behövs ser vi till att välja ut möbler, belysning och detaljer med kvalité och hållbarhet i åtanke. 

helhetslösning

Färdigställandet av inredningen kan göras på två sätt. Vill du göra den själv består vår slutleverans av all dokumentation du behöver såsom inköpsställen, möblerings- och belysningsskiss samt förslag på färgsättning. 

Vi erbjuder även möjlighet till en helhetslösning där Springsign gör alla inköp, ser till att leverantörer anländer samt inreder och stylar. 

Kontakta oss gärna för att höra mer! 


”För dig som inte kommer vidare själv

och vill ha hjälp från början till slut”

Inredningshjälp

Vi börjar alltid med ett första möte hos er eller online där vi går igenom vad du behöver hjälp med och hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang med nya möbler och inredningsdetaljer, eller om du vill skapa ett helt nytt hem. Vi gör en analys utifrån ditt nuvarande hem, dina önskemål och bostadens förutsättningar, vi tar mått och diskuterar din tänkta budget.

Därefter får du en offert på arbetskostnad för att ta fram förslag baserat på ditt behov.

Detta ingår:

Möte

Vi börjar som sagt alltid med ett möte. Vi behöver träffa dig, höra om dina tankar och idéer samt se ditt hem. Ta gärna lite tid innan och leta upp bilder, klipp eller annan inspiration som du gillar. Det är ett jättebra sätt att hitta inspiration kring vad din vision är med inredningen. 

Kollage och Moodboard

Vi skapar ett kollage för att ge dig en känsla av vilken färgskala, material och stil vi tänker oss för projektet. 

Vi tar också fram en moodboard med konkreta förslag på möbler och inredning för varje yta eller rum. 

Planskiss och produktlista

Vi ritar upp en planskiss för ytan eller rummet där  vi tydligt visualiserar hur vi tänkt möblering och placering. 

Du får också en detaljerad produktlista med bilder beskrivning och inköpsställen. 

Presentation

Givetvis presenterar vi hela förslaget i detalj så att du får möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter. Vi går tillsammans genom alla detaljer så att du har full koll på allt i förslaget. 

Tilläggstjänst – all inclusive

Vill du även få hjälp med att göra alla inköp eller att vi på plats stylar din bostad för att skapa den känsla vi har rekommenderat i möbler och inredning, så hjälper vi gärna till även med detta.

Vill du veta mer?