Var sak har sin plats

Hållbar digital inredning för dig med mycket saker som inte har hittat sin plats än

Vi har jobbat med att hjälpa människor att få trivsamma hem sedan 2018. Efter att ha besökt 100-tals hem har vi insett att människan i dagens samhälle längtar efter ett harmoniskt och vackert hem, men verkligheten är den motsatta. I de hem vi har tagit del av finns det väldigt mycket saker, alltifrån kläder, sportutrustning, leksaker till tekniska prylar som inte har någon plats att förvaras på, utan hamnar mitt i vardagen.

Röriga och oorganiserade hem ger dig ett ständigt låggradigt stresspåslag, enligt hjärnforskaren Katarina Gospic. Det påverkar din koncentrationsnivå negativt att fundera över om du ska städa din garderob eller störa dig på att barnens kläder ligger på golvet. ”Hur ska jag hinna med att plocka undan allt samtidigt som det ska lagas mat, tränas eller göra kväll efter en lång arbetsdag?” är en en vanlig fråga hos alla vi har pratat med.

Det känns jobbigt och nästan pinsamt att bjuda hem vänner och familj på kaffe för att hemmet inte ser ut som du skulle vilja. Motivationen eller orken finns inte där för att hålla hemmet i ditt drömskick.

Det är här som vi kommer in i bilden. Vi på Springsign Interior är experter på att skapa harmoniska och hållbara hem som också är en organiserad plats för de liv som levs där. Det börjar med en förståelse för de flöden som pågår i hemmet. Utifrån dessa flöden designar vi stödet i inredningen som hjälper alla som bor hos dig att lägga var sak på sin plats. För oss är inte hållbarhet bara ett trendigt begrepp, utan en del av vår essens. Vår inredning utgår alltid ifrån devisen stora förändringar med små medel. Vi är också mycket måna om att inreda med de möbler som redan finns i hemmet. Behövs det köpas in ytterligare saker är vår intention att så mycket som möjligt ska gå att köpa på andrahandsmarknaden för dig som vill.

Att ekonomiskt prioritera att investera i inredning kan kännas läskigt. Alla vet ju att inredning är dyrt och exklusivt. Det kan det absolut vara. Som tur är finns det alternativ. För att du ska känna trygghet i din ekonomi har vi valt att ha fasta priser. Vår affärsmodell gynnas inte av att du köper in en massa nya möbler. Alla inköp sköter du själv, utifrån den inköpslista du får av oss. Vi strävar efter att återanvända så mycket av dina möbler som möjligt, annars försöker vi välja nya möbler som finns både på andrahandsmarknaden och i butik.

Nadia: För mig är inte inredning så viktigt, men ordning och reda längtar jag efter! Efter Springsigns hjälp är mitt hem mycket mer trivsamt och det är lätt för mig och barnen att lägga tillbaka våra saker på rätt plats. Jag är glad över den nya energin som jag fått i ett hem i ordning, dag efter dag, årstid för årstid. Du kommer inte att bli besviken!

Anna: Jag vill gärna bo ett vackert hem, med vår stil. Men att ta tag i det projektet fanns det inte aldrig någon tid för. En dag fick jag nog. Nu var det dags! Och så fick jag kontakt med Springsign och fick hjälp att sätta inredning på vår stil och få hjälp med hur vårt hem kan komma i ordning. Jag har fått så mycket komplimanger och hemmet är alltid redo för oväntat besök. Tack för det!

Springsignmetoden – inredningstjänst för människan i dagens samhälle

Vi börjar med nuläget och hur ditt hem ser ut en vanlig tisdag. Utan filter eller inslängda saker i garderober och ugnar. Precis som det ser ut hemma hos dig. Sedan tar vi oss fram till ditt drömhem, där du får en detaljerad planskiss och inköpslista att själv jobba vidare med. Vi är med dig genom hela processen. Lugn, vi har sett allt.

 1. Uppstart
  • Vi börjar med att skicka över ett frågeformulär till dig, där du berättar om vilka som bor hemma hos och de livs som levs. Jobb, skola, fritidsintressen, husdjur osv. Det ger oss en första uppfattning om vilka flöden som vi ska fokusera på.
  • Därefter möts digitalt i ditt ostädade hem. Jättejobbigt att visa upp sitt hem så, vi vet. Men ju mer stök du visar, desto mer hjälp kan vi ge dig.
  • Maila in mått på aktuella rum. Skicka över måtten på de rum som vi ska hjälpa dig med.
 2. Moodboard
  • Skapa en inspirationsmapp på Pinterest. Lägg upp de inredningsbilder ni dras till.
  • Utifrån era inredningsbilder tar vi fram ett kollage av färg, möbler och detaljer som ligger till grund för er inköpslista. Ett moodboard är ett enkelt sätt att hjälpa till att visualisera en känsla och stämning.
 3. Presentation av inredningsuppdrag
  • Nu är dax en presentation av vårt arbete. Vi går tillsammans igenom vårt förslag där vi visar möblering, detaljerad produktlista med bilder, beskrivning och inköpsställe. Detta sker digitalt. Vi tar fram en planskiss där du ser vart alla möbler ska placeras i rummet. Produkterna på inköpslistan försöker vi i så stor utsträckning som möjligt se till att de finns på andrahandsmarknaden och i butik. Vid behov av större förändringar (exempelvis nytt garderobssystem i hall eller sovrum) så hänvisar vi dig till våra föredragna leverantörer.
  • Har ni ändrat er eller har vi missförstått något så har ni chansen här att få in oss på rätt väg. Som alla vet ändrar sig världen hela tiden. Vår intention är att skapa hållbar och tidlös inredning, som kommer att stå sig under många, många år.
 4. Uppföljningsmöte. Det kan ta upp till 12 månader att beta av sin inköpslista om man har ett helt hus som ska inredas. Det är inget konstigt. Vi stämmer av med ett digitalt möte efter 3 månader.

Med hjälp av Springsignmetoden får du ett organiserat OCH harmoniskt hem, som kommer att minska stressen och ge dig ett hem som är öppet för oväntade besök utan att lägga ner en förmögenhet. Dessutom kommer du att få mängder av komplimanger. Vi lovar.

Här kan du komma i gång med att få ordning och fint i ditt hem. Klicka här för att komma till vår webbutik.

FAQ

Vad ingår i ett inredningsuppdrag?

Färgsättning ytskikt, möbler, belysning, förvaring och inredningsdetaljer såsom vaser, krukor etc är det vi som inredare hjälper dig med. Gränsen till renovering går vid byggnation och fasta installationer. Exempelvis garderobssystem, köksskåp, ändrad planlösning etc. Det ingår inte i Var sak har sin plats.

Måste jag köpa nya möbler?

Nej,

Är det dyrt med er inredningstjänst?

Nej

Mitt hem är superstökigt, det känns jobbigt att visa er det.

Så ser de flesta hem ut idag.

Hur lång tid tar det?

Blir inredningen i min stil?

Ja,

PRISLISTA

Här kan du välja mellan våra olika inredningstjänster:

9 000 kr per rum

18 000 kr för hall, vardagsrum och kök

30 000 kr för hall, vardagsrum, kök, tre sovrum

Klicka här för att komma till vår webbutik.

Att komma hem till en organiserat och vackert hem ger dig och alla andra i ditt hem en möjlighet att landa och återhämta sig efter dagens intryck och aktiviteter. Tänk så skönt att kunna öppna dörren på vid gavel när en granne kommer förbi en torsdagkväll och lätt bjuda in henne på en kopp te utan att behöva må dåligt över att röran.

Ge dig själv en mjuk vardag med bättre återhämtning och fler spontanbesök i ditt lugna och harmoniska hem!