styling

styling för försäljning

När det kommer till styling inför försäljning är det just optimering det handlar om. Du vill att din bostad ska tilltala så många som möjligt och det dessutom så mycket att dom är villiga att kanske ge sig in i en budgivning! Att sälja sin bostad är känslosamt och det är ofta svårt att veta hur man ska optimera för att få många spekulanter. Enkelt burkar man ju säga att man ska ta bort allt personligt. Men vad är det? Är det alla saker, bilder och detaljer som vi älskar? Absolut inte. Personligt är bra men undvik allt för privata saker. 

personlig styling

Personligt är inte samma som privat. När det kommer till en visning för ett boende får det gärna finnas personliga föremål som en ärvd gammal byrå eller en antik vas. Det vi däremot inte vill se är privata semesterbilder på familjen eller massa halvt använda produkter i badrummet. Målet med styling inför visning är att hjälpa spekulanterna att se sig själva bo i bostaden dom är och tittar på. En inredning med detaljer och hemmakänsla hjälper till medan en tex helt tom bostad försvårar visualisering av hur det kan se ut möblerat. 

styling kom-ihåg-lista !

Några bra tips inför försäljning av din bostad.

Sälj aldrig din bostad tom! 
Städa bort vardagen.
Lägg tid på att organisera och sortera. 
Möblera om vid behov. 
Se till att ha bra belysning. 
Neautralisera hemmet – ta bort onödiga saker.
Har ni starka färger – byt ut mot neutrala. 
Vädra bort dålig lukt – undvik doftljus. 
Bind ihop inredningen med mattor. 
Nya och fräscha växter. 
Lägg tid på att fixa entrén både ute och inne. 

KONTAKTA OSS FÖR ATT PRATA STYLING

VÅRA STYLINGTJÄNSTER

Springsign Interior har fler olika tjänster för styling av bostäder inför försäljning. 
Vi kan hjälpa till med tips och hjälp men även sköta precis allt om du säljer tex en tom bostad. 

KONSULTATION INFÖR FÖRSÄLJNING

Om du vill styla ditt hem själv inför den kommande försäljningen och känner att du behöver tips på hur du ska få till det – då är detta ett alternativ för dig.

Tillsammans går vi igenom bostaden där vi ger tips på saker som kan förändras för att lyfta bostaden och skapa en wow-känsla.

Det kan handla om ommöblering, möbler som bör tas bort för att bostaden skall kännas rymligare, rensning av inredningsdetaljer för ge möjlighet framhäva det bästa med just din bostad.

Pris: 2900 kr

DELSTYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Med hjälp av en stylist framhäver vi bostadens fulla potential för att skapa en känsla av att ”här vill jag bo”.

Vi ser bostaden med nya ögon och ser vad som behöver tas bort och tillföras i bostaden. Allt för att framhäva bostaden maximalt på både på bild och på visning. 

De möbler och detaljer som behövs tillföras ställer vi på plats och stylar för att visa alla rum och ytor på absolut bästa sätt. Hela bostaden får en röd tråd och helhet som vi vet tilltalar många. 

Vi ser till att tillsammans med dig få spekulanten att inte bara gilla bostaden utan älska den. Det här alternativet är till för dig som verkligen vill optimera möjligheten för många spekulanter och en bra försäljning. 

Pris: enligt offert

HELSTYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Tom