Ange undertext här

SPRIGNSIGN INTERIOR

Vi möter våra kunder utifrån behov, design och funktion. Funktion är en stor utmaning i både gamla och nya bostäder. Praktiska lösningar och då framförallt förvaring, i kombination med design och funktion. Med passion för inredning, design & effektiva renoveringar och personlig homestyling, inspirerar vi våra kunder. Vår ambition är att bli ett självklart val när ni behöver få nya tips och ideér till ditt hem.

SÅ HÄR JOBBAR VI

Inredningsuppdrag

Inredningsuppdraget börjar hos kund med en gratis konsultation. Uppdraget börjar med ett besök i den lokal eller bostad som uppdraget gäller. På plats går vi tillsammans igenom vad uppdraget gäller, därefter intervjuar jag kunden kring önskemål om funktioner, färger, problemområden, känsla och stil. Kunden får gärna visa bilder som inspirerar.

Slutleverans till kund består av inspirationskollage, inköpslista med produktbilder och länkar till inköpsställen, möblerings- och belysningsskiss över lokalen/rummet samt färgsättningsförslag

Kontakta oss för prisförslag 

Homestaging

Har kunden en tom bostad eller behöver byta ut befintligt möblemang möblerar Springsign Interior upp och stylar objektet från grunden. Bostaden inreds och stylas med möbler, textilier, tavlor, dekoration, belysning, växter m.m.

Kontakta oss för prisförslag


Homestyling

Att sälja sin bostad är en av de största och viktigaste affärer vi gör i livet. Vårt mål är att ge dig som kund de allra bästa förutsättningarna göra en så bra bostadsaffär som möjligt. Med tjänsten Homestyling lyfter vi fram bostadens bästa egenskaper med hjälp av inredning som är anpassad efter kundens objekt samt tilltänkt målgrupp. Vi ser samtidigt till att objektet sticker ut i mängden och att man får en hemtrevlig känsla när man stiger in på visning. I försäljningen av  bostaden är annonsen lika viktigt som första intrycket vid visningen

Kontakta oss för prisförslagStylingkonsultation

Vill kunden utföra stylingen själv och behöver ett bollplank finns det möjlighet att boka en stylingkonsultation. Springsign Interior går tillsammans med kunden igenom bostaden  och ger tips och goda råd inför  försäljningen.

Kontakta oss för prisförslag